Τα εκτυπωτικά συστήματα της Doculand διασφαλίζουν τη σταθερή χρωματική απόδοση κατά την εκτύπωση, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εκτυπωτικών εργασιών με άριστη ποιότητα. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της παραγωγής μας είναι η υψηλή ποιότητα και η μεγάλη ταχύτητα σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος ανά αντίτυπο σε μεγάλα τιράζ. Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε απλά ή ειδικά χαρτιά με χρώματα CMYK ή PANTONE με δυνατότητες 4χρωμης, 5χρωμης και 6χρωμης εκτύπωσης.

Εκτός από τα βασικά χρώματα της τετραχρωμίας & pantone, έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης ειδικών μελανιών φωσφοριζέ, μεταλλικά, αόρατα, αρωματικά μελάνια και βερνίκια, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά και αποτελεσματικά για να αναδείξουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε εργασίας και να σας διαφοροποιήσουν από τον ανταγωνισμό σας.

Η Doculand παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτύπωσης, για κάθε είδος προωθητικού υλικού, όπως:

  • Παραγωγή διαφημιστικών εντύπων, φυλλαδίων, καταλόγων, πολύπτυχων, αφισών, αυτοκόλλητων, φακέλων, folder, with compliments, μπλοκ, ετικετών, χάρτινων κύβων & μπλοκ σημειώσεων, ημερολογίων κ.α.
  • Εκτύπωση σε οποιοδήποτε υλικό (χαρτί, χαρτόνι, πλαστικό, μέταλλο), εκδόσεις βιβλίων, περιοδικών, εφημερίδων, λευκωμάτων, συγγραμμάτων, ερευνών, εγχειρίδιων και άλλων συναφών εντύπων.
  • Παραγωγή εξειδικευμένων εντύπων, όπως ντοσιέ παρουσιάσεων, χάρτες, καρτ ποστάλ, τουριστικοί οδηγοί, σουβέρ, menus, βιβλιάρια και έντυπα με ενσωματωμένους φακέλους (έντυπα mail).
  • Λύσεις για ειδικές εφαρμογές, όπως πολύπτυχα διπλώματα και κολλήματα, ειδικά κοπτικά, επίστρωση με αρωματικά βερνίκια, χρήση ξυστών και αρωματικών μελανιών.
  • Πολύπτυχα ειδικών κατασκευών, που μπορούν να συμπεριλάβουν και scratch cards.
  • Έντυπα με εκτύπωση αόρατου μελανιού, σε ορισμένα τμήματά τους. Η μέθοδος αυτή διασφαλίζει τη μοναδικότητα του εντύπου, συνήθως εφαρμόζεται σε εκπτωτικά κουπόνια μεγάλης χρηματικής αξίας, καθώς και σε κουπόνια διαγωνισμών καθώς το αόρατο μελάνι εμφανίζεται μόνο κάτω από ειδικό φως UV.
  • Έντυπα με ενσωματωμένη κάρτα, χάρτινη ή πλαστικοποιημένη (μονής ή διπλής όψης, με ματ ή γυαλιστερό πλαστικό). Στα έντυπα αυτά, παρέχεται η δυνατότητα να επιτυπώνεται κωδικός αριθμός, ονοματεπώνυμο και οποιοδήποτε άλλο μεταβλητό στοιχείο, με πλήρη ταύτιση πάνω στην κάρτα, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του εντύπου.
  • Φάκελοι διαφορετικών μεγεθών. Στους φάκελους, μπορεί να γίνεται επιτύπωση στοιχείων, χωρίς να απαιτείται η επικόλληση ετικέτας με τα στοιχεία του παραλήπτη.
  • Εκτύπωση προσκλήσεων για κάθε είδους επαγγελματική εκδήλωση. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα χαρτιών, χρωμάτων και σχεδίων, θα ανακαλύψετε την ιδέα / πρόταση που σας εκφράζει.

 

share on