Προσωπική Εξυπηρέτηση με μια Αφοσιωμένη Ομάδα Συνεργατών

Ετοιμαστείτε να σας “κακομάθουμε”. Η ομάδα μας στελεχώνεται από εκπαιδευμένο προσωπικό και είναι έτοιμη να βοηθήσει, ξεκινώντας από την παροχή συμβουλών marketing μέχρι την διασφάλιση ότι η δουλειά σας προχωράει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Έχουμε επικεντρωθεί σε ένα πράγμα: να γίνει το εκτυπωτικό σας έργο ένα δυνατό εργαλείο επιτυχίας για σας. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα να λειτουργήσουν, στην αποκατάσταση του πιο δύσκολου τεχνικά αρχείου εκτύπωσης, στο να είμαστε μέσα στο δικό σας απαιτητικό χρονοδιάγραμμα, στοχεύοντας στη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης πρότασης για κάτι το ιδιαίτερο και μοναδικό, βασισμένο πάντα στις δικές σας απαιτήσεις & ανάγκες.

Η συνέπεια στην παράδοση & η εγγύηση της καλύτερης ποιότητας, ολοκληρώνουν όλα τα στάδια της προσωπικής σας εξυπηρέτησης.

Απαράμιλλη Εταιρική Ποιότητα & Value for Μoney

Στη Doculand, ποιότητα δεν σημαίνει μόνο σωστή εκτύπωση με ζωντανά χρώματα σε ειδικά χαρτιά υψηλής ποιότητας. Από το πρώτο τηλεφώνημα μέχρι την παράδοση της ειδικής & προστατευμένης συσκευασίας, παίρνουμε πολύ σοβαρά την ποιότητα! Έτσι δίνουμε αξία στα χρήματά σας μέσω των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρουμε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά κόστη.

 Συνδυαστικό Σύστημα Διαχείρισης ISO 9001 / 14001

Καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό, παράλληλα συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και τα δικά μας ποιοτικά πρότυπα. Διαθέτουμε ένα συνδυαστικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας & προστασίας του περιβάλλοντος το οποίο εξασφαλίζει στην εταιρεία την ποιότητα, την οργάνωση σε κάθε επίπεδο μέσα από συνεχείς ελέγχους, την επανεξέταση και την ενίσχυση των πρακτικών μας με το πρότυπο ISO 9001, ενώ παράλληλα το πρότυπο ISO 14001 αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για τη μείωση των επιπτώσεων που έχουν οι εκτυπώσεις για το περιβάλλον.

Ασφάλεια Πληροφοριών – ISO 27001

Καλύπτει τις λειτουργίες της Doculand ως προς την αποτελεσματική διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση της στην εφαρμογή υψηλής ποιότητας προτύπων στις διαδικασίες που ακολουθεί.

Εμπιστευτικότητα: η πρόσβαση στην πληροφορία είναι καταλλήλως εξουσιοδοτημένη. Ακεραιότητα: Διαφύλαξη της ακρίβειας και πληρότητας της πληροφορίας, καθώς και των μεθόδων επεξεργασίας της.

Διαθεσιμότητα: Η εξασφάλιση του ότι οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες της πληροφορίας έχουν πρόσβαση σε αυτήν όταν την χρειάζονται.

Η πιστοποίηση τεκμηριώνει την υποδομή που διαθέτει η εταιρεία για προστασία και ασφάλεια των συστημάτων που αναπτύσσει καθώς και την τήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών των πελατών της. Η εφαρμογή του διασφαλίζει την προστασία της πληροφορίας, τόσο της εταιρείας, όσο και των πελατών της, από οποιαδήποτε κίνδυνο.

Ολοκληρωμένο Φάσμα Εκτυπώσεων & Δυνατοτήτων

Η Doculand είναι σε θέση να καλύψει όλο το φάσμα των εκτυπωτικών σας αναγκών μέσα από την πληρότητα των υπηρεσιών που παρέχει και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει.

After Sales Support

Η συνεργασία μαζί σας δε σταματάει τη στιγμή που παραδίδουμε την εργασία σας. Αντιθέτως, βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας με πλήρη ενημέρωση και υποστήριξη, ακούγοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες σας. Σε κάθε συνεργασία μας προσπαθούμε να κάνουμε πάντα “κάτι παραπάνω”, προς όφελος του πελάτη μας!

share on