Σε μια αγορά με πολλές επιλογές, η Doculand συνδυάζει την εξειδικευμένη μονάδα ψηφιακών εκτυπώσεων, με το κλασικό τυπογραφείο, τις υπηρεσίες προσωποποίησης με τις εκτυπώσεις wide format, το γραφείο δημιουργικού σχεδιασμού και prepress, τις υπηρεσίες digital marketing αλλά και πλήθος άλλων υποστηρικτικών και συμπληρωματικών υπηρεσιών υψηλών απαιτήσεων.

Απευθυνθείτε στην εταιρία που γνωρίζει και μπορεί να καλύψει όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες σας, μιλήστε με τον υπεύθυνό μας και εξυπηρετηθείτε άμεσα, εύκολα και με ανταγωνιστικό κόστος.

Η Doculand συγκεκριμένα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτύπωσης, για κάθε είδος προωθητικού υλικού, όπως:

Υπηρεσίες Δημιουργικού Σχεδιασμού

Η Doculand παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις, που αφορούν στο σχεδιασμό και την επεξεργασία υλικού υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. Οι υπηρεσίες και λύσεις που προσφέρει, συνοψίζονται στο δημιουργικό έντυπης επικοινωνίας, στον σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας, στις υπηρεσίες pre-press και στην δυνατότητα εκτύπωσης ενός τελικού προεκτυπωτικού δείγματος.

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτικές Υπηρεσίες / Ψηφιακές Εκτυπώσεις Μικρής Διάστασης – Small Format Digital Printing

Στη Doculand επενδύοντας στα πιο σύγχρονα ψηφιακά μηχανήματα σας παρέχουμε τη δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης πολλαπλών και πολύπλοκων εργασιών, προσφέροντας υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα με χαμηλό κόστος. Το κύριο όφελος είναι η άμεση παράδοση και η ευκολία στην επανέκδοση των αρχείων του με την πιο ευέλικτη, γρήγορη και οικονομική μέθοδο.

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτικές Υπηρεσίες / Offset – Litho Printing

Τα εκτυπωτικά συστήματα της Doculand διασφαλίζουν τη σταθερή χρωματική απόδοση κατά την εκτύπωση, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εκτυπωτικών εργασιών με άριστη ποιότητα.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της παραγωγής μας είναι η υψηλή ποιότητα και η μεγάλη ταχύτητα σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος ανά αντίτυπο σε μεγάλα τιράζ. Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε απλά ή ειδικά χαρτιά με χρώματα CMYK ή PANTONE με δυνατότητες 4χρωμης, 5χρωμης και 6χρωμης εκτύπωσης.

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτικές Υπηρεσίες / Ψηφιακές Εκτυπώσεις Μεγάλης Διάστασης – Wide Format Digital Printing

Τα προϊόντα ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλης διάστασης της Doculand καλύπτουν επιφάνειες μεγάλων διαστάσεων, και παράγονται με υπερσύγχρονες ψηφιακές μεθόδους και ανεξίτηλα χρώματα Latex ή ECO Solvent.

Διαβάστε περισσότερα

Μετεκτυπωτικές Υπηρεσίες

Η αξία ενός εκτυπωτικού προϊόντος δεν κρίνεται μόνο από την ποιότητα της εκτύπωσης αλλά και από την περάτωσή του στα επόμενα, μετακτυπωτικά, στάδια της παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Digital Marketing

Η Doculand εκμεταλλεύεται τις σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας και marketing, αναπτύσσοντας και παρέχοντας υπηρεσίες ψηφιακού (digital) marketing, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, όπως τα social media, τα google adwords, το web design μαζί με το search engine optimazion, το e-publishing & γενικότερα mobile campaigns και applications.

Διαβάστε περισσότερα

Εξυπηρέτηση Πελατών

Αποτελεσματική επικοινωνία: Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Doculand είναι πάντα κοντά στον πελάτη, με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεών του και την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

share on