Η Doculand εκμεταλλεύεται τις σύγχρονες τεχνολογίες επικοινωνίας και marketing, αναπτύσσοντας και παρέχοντας υπηρεσίες ψηφιακού (digital) marketing, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, όπως τα social media, τα google adwords, το web design μαζί με το search engine optimation, το e-publishing & γενικότερα mobile campaigns και applications.

 

Οι κατηγορίες των υπηρεσιών Digital Marketing που παρέχουμε είναι οι ακόλουθες:

  • Social Media Marketing: Αξιοποίηση των Social Media για τη προβολή και την προώθηση σας μέσω μίας ξεκάθαρης επικοινωνιακής πολιτικής, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και με συγκεκριμένους στόχους. Το πρόγραμμα μπορεί να υποστηριχθεί και με διάφορες εφαρμογές, videos, blogs & results reporting.
  • Digital Advertising: Ψηφιακή διαφήμιση με τη χρήση banners (On-Line Banner Campaign) σε διάφορες ιστοσελίδες, blogs, κινητά τηλέφωνα, αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης κλπ. Δημιουργία στρατηγικής σχεδιασμού ψηφιακού marketing και online διαφήμισης.
  • Search Engine MarketingΚαμπάνιες διαφήμισης σε μηχανές αναζήτησης (Pay per Click Campaigns – PPC) για προβολή στο δίκτυο της Google. Πιο συγκεκριμένα η αξιοποίηση των μηχανών αναζήτησης γίνεται χρησιμοποιώντας τις σωστές λέξεις και φράσεις (keywords – key phrases), αφού πραγματοποιηθεί έρευνα για τις λέξεις – κλειδιά και εφαρμογή τεχνικών για την αύξηση της αναγνωσιμότητας μίας μάρκας ή / και την προσέλκυση νέων πελατών (έρευνα παρουσίας στο Google / SEO στρατηγική / βελτιστοποίηση & ενίσχυση περιεχομένου site / landing pages / reporting).
  • Web Concept & Design: Ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και την εικόνα που επιθυμεί να δημιουργήσει για την μάρκα / το προϊόν /την υπηρεσία που εκπροσωπεί, σχεδιάζουμε ένα λειτουργικό και καθόλα ολοκληρωμένο site, βασισμένο στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά και στις καινοτόμες προτάσεις του γραφιστικού τμήματος μας.
  • Digital Publishing: Δημοσίευση ψηφιακών δεδομένων μέσω online & mobile καναλιών, με άλλα λόγια ψηφιακές εκδόσεις γνωστές και ως ηλεκτρονικές εκδόσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν την ηλεκτρονική διάδοση των πληροφοριών.
  • Ε-Mail / Newsletter Marketing: Το άμεσο και πιο διαδεδομένο μέσο επικοινωνίας, εταιρικής και μη, το e-mail, εξακολουθεί να είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Σχεδιάζουμε τις σωστές καμπάνιες email marketing, μέσω εξειδικευμένων εργαλείων και, με βάση την τεχνογνωσία μας, σας παρέχουμε μία ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας, με πλήρη σχεδιασμό templates και δημιουργία περιεχομένου.
  • Mobile MarketingΜε βάση το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο εργαλείο επικοινωνίας, δημιουργούμε αποτελεσματικές εταιρικές και προϊοντικές καμπάνιες με σκοπό την αύξηση του ποσοστού κάλυψης της επικοινωνίας με το κοινό σας. Στις συγκεκριμένες υπηρεσίες εντάσσονται οι mobile εφαρμογές, τα mobile banners, τα location services, το mobile commerce,τα q.r. codes κ.α.

share on