Η πολυετής και σταθερή οικονομική ανάπτυξη της Doculand, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες value for money που παρέχουμε, μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε την προστιθέμενη αξία που απαιτείται σε κάθε σας επικοινωνιακό βήμα!

Η Doculand ιδρύθηκε το 2003 με κύριο αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο της έντυπης επικοινωνίας. Η εταιρεία αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές στη διαχείριση και διακίνηση της πληροφορίας, παρέχει υπηρεσίες αξίας στις εταιρείες και τους οργανισμούς που επιχειρούν να διακριθούν στο σύγχρονο, ανταγωνιστικό επιχειρησιακό περιβάλλον.

Το διαρκές πάθος για εύρεση νέων, διαφοροποιημένων προτάσεων, σε κάθε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή επικοινωνίας, σε συνδυασμό με τις αποτελεσματικές διαδικασίες λειτουργίας, διασφαλίζουν ότι κάθε έργο παράγεται πάντα σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές, με απόλυτη συνέπεια, δημιουργικότητα και επαγγελματισμό, παρέχοντας τη μέγιστη αξία στους πελάτες μας.

Υλοποιούμε καινοτόμες λύσεις σε όλα τα στάδια της παραγωγής, ακούμε τις ανάγκες σας, υλοποιούμε τις προτάσεις σας και αναλαμβάνουμε να σας προτείνουμε ιδέες ώστε να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας.

Για κάθε ένα έργο που μας ανατίθεται, έχοντας πάντοτε ως κύριο στόχο την άρτια εξυπηρέτηση και τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας, αξιοποιούμε  «τα δικά μας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα»:

  • την πολυετή εμπειρία και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας
  • τη σταθερότητα & συνέπεια στην ποιότητα σε όλους τους τομείς της συνεργασίας
  • τις εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το εύρος των εφαρμογών
  • την υψηλή τεχνογνωσία και τις άρτιες τεχνολογικές υποδομές μας

Στη Doculand έχουμε επιτύχει να αποκτήσουμε έναν μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων συνεργατών από όλους τους κλάδους της αγοράς, ο οποίος αυξάνεται συνεχώς, αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Παράλληλα, οι επαγγελματίες της επικοινωνίας, των εκδόσεων και της διαφήμισης μας εμπιστεύονται, όχι μόνο επειδή διαθέτουμε τον αρτιότερο εξοπλισμό και την απαιτούμενη τεχνογνωσία, αλλά κυρίως επειδή αγαπάμε τη δουλειά μας και αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τη δική τους.

Κορυφαία ποιότητα, επαγγελματική συνέπεια και ισορροπημένη τιμολογιακή πολιτική χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες που προσφέρουμε καθόλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

share on