Η υπεροχή της Doculand

doculand

 

Προσωπική εξυπηρέτηση με μια αφοσιωμένη ομάδα συνεργατών.

Ετοιμαστείτε να σας ‘’κακομάθουμε’’. Η ομάδα μας στελεχώνεται από εκπαιδευμένο προσωπικό και είναι έτοιμη να βοηθήσει, από συμβουλές marketing μέχρι την διασφάλιση ότι η δουλειά σας προχωράει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Έχουμε επικεντρωθεί σε ένα πράγμα: να γίνει το εκτυπωτικό σας έργο ένα δυνατό εργαλείο επιτυχίας για σας. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα να λειτουργήσουν, από την αποκατάσταση του πιο δύσκολου τεχνικά αρχείου εκτύπωσης, από το να είμαστε μέσα στο δικό σας απαιτητικό χρονοδιάγραμμα καθώς και μέχρι την δημιουργία μίας ολοκληρωμένης πρότασης για κάτι το ιδιαίτερο (διαφορετικό) και μοναδικό, βασισμένο πάντα στις δικές σας απαιτήσεις & ανάγκες.
Ο στόχος της εταιρείας μας είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και σταθερότητας τόσο με τους προμηθευτές όσο και με τους πελάτες μας. Οι σχέσεις αυτές βασίζονται κατά κύριο λόγο στην ανθρώπινη επικοινωνία. Είμαστε δίπλα σας για να εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε το κάθε σας ερώτημα, και να δώσουμε άμεσα λύσεις και να σας κάνουμε τις καλύτερες προτάσεις σχεδιασμού και εκτύπωσης.
Η συνέπεια στην παράδοση & η εγγύηση της καλύτερης ποιότητας, ολοκληρώνουν όλα τα στάδια της προσωπικής σας εξυπηρέτησης.

 

Απαράμιλλη εταιρική ποιότητα & Value for money

Η Doculand παρέχει απαράμιλλη αξία, που κατέστη καθίσταται δυνατή καθότι διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και φιλικό εξειδικευμένο προσωπικό. Στην Doculand, η ποιότητα δεν σημαίνει μόνο σωστή εκτύπωση με ζωντανά χρώματα σε ειδικά χαρτιά υψηλής ποιότητας. Από το πρώτο τηλεφώνημα μέχρι την παράδοσης της ειδικής & προστατευμένης συσκευασίας, παίρνουμε πολύ σοβαρά την ποιότητα! Έτσι δίνουμε αξία στα χρήματά σας μέσω των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρουμε σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

 

Συνδυαστικό σύστημα διαχείρισης ISO 9001 / 14001

Καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τον τεχνολογικό μας εξοπλισμό, παράλληλα συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και τα δικά μας ποιοτικά πρότυπα. Διαθέτουμε ένα συνδυαστικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας & προστασίας του περιβάλλοντος το οποίο εξασφαλίζει στην εταιρεία την ποιότητα, την οργάνωση σε κάθε επίπεδο μέσα από συνεχείς ελέγχους, την επανεξέταση και την ενίσχυση των πρακτικών μας με το πρότυπο ISO 9001, ενώ παράλληλα το πρότυπο ISO 14001 αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για τη μείωση των επιπτώσεων που έχουν οι εκτυπώσεις για το περιβάλλον.

 

Εμπιστευτικότητα, ακεραιότητα & διαθεσιμότητα στην πληροφορία / Ασφάλεια πληροφοριών – ISO 27001

Το συγκεκριμένο πρότυπο καλύπτει τις λειτουργίες της Doculand ως προς την αποτελεσματική διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση της στην εφαρμογή υψηλής ποιότητας προτύπων στις διαδικασίες που ακολουθεί.
Εμπιστευτικότητα: η εξασφάλιση ώστε η πρόσβαση στην πληροφορία να είναι καταλλήλως εξουσιοδοτημένη. Ακεραιότητα: Διαφύλαξη της ακρίβειας και πληρότητας της πληροφορίας, καθώς και των μεθόδων επεξεργασίας της. Διαθεσιμότητα: Η εξασφάλιση του ότι οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες της πληροφορίας έχουν πρόσβαση σε αυτήν όταν την χρειάζονται. Η πιστοποίηση τεκμηριώνει την υποδομή που διαθέτει η εταιρεία για προστασία και ασφάλεια των συστημάτων που αναπτύσσει καθώς και την τήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών των πελατών της. Η εφαρμογή του διασφαλίζει την προστασία της πληροφορίας, τόσο της εταιρείας, όσο και των πελατών της, από οποιαδήποτε κίνδυνο. Η συγκεκριμένη διασφάλιση επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ειδικών πολιτικών για τον εντοπισμό, τη διαβάθμιση, την ανάλυση επικινδυνότητας και την θέσπιση σημείων ελέγχου των πληροφοριών είτε αφορούν σε ηλεκτρονικά δεδομένα είτε πρόκειται για έγγραφα, οικονομικά στοιχεία κλπ, εξασφαλίζoντας πλήρως την τήρηση της εμπιστευτικότητας έναντι τρίτων.

 

Ολοκληρωμένο φάσμα εκτυπώσεων / πλήρης γκάμα εκτυπωτικών δυνατοτήτων

Η Doculand είναι σε θέση να σας καλύψει σε όλο σας το εταιρικό φάσμα των εκτυπωτικών σας αναγκών από το επικοινωνιακό & προωθητικό υλικό έως και την εκτύπωση εντύπων συνεχείας, αλλά και να υποστηρίξει υπηρεσίες διαχείρισης & εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων.

 

After sales support

Η συνεργασία με τους πελάτες μας δε σταματάει τη στιγμή που παραδίδουμε μία εργασία. Αντιθέτως βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας με πλήρη ενημέρωση και υποστήριξη, ακούγοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες σας. Σε κάθε συνεργασία μας προσπαθούμε να κάνουμε πάντα “κάτι παραπάνω”, προς όφελος του πελάτη μας!

 

share on