Τα προϊόντα ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλης διάστασης της Doculand καλύπτουν επιφάνειες μεγάλων διαστάσεων, και παράγονται με υπερσύγχρονες ψηφιακές μεθόδους και ανεξίτηλα χρώματα Latex ή ECO Solvent.

Η ψηφιακή τεχνολογία ECO Solvent στις εκτυπώσεις μεγάλου format καλύπτει την κάθε είδους υπαίθρια διαφημιστική προβολή, εικαστικές παρεμβάσεις στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο κτιρίων, ντύσιμο αυτοκινήτων και φορτηγών, βιτρίνες καταστημάτων, αθλητικές εγκαταστάσεις, προβολή σε τρόλεϊ, τρένα, περίπτερα, σε μεγάλες διαστάσεις αφίσες, γιγαντοαφίσες, poster συνεδρίων, σκηνικά, stand εκθέσεων, γραφικά δαπέδου, σε διάφορα υλικά.

Στη Doculand, εστιάζοντας στην οικολογία εκμεταλλευόμαστε την τεχνολογία μελανιών HP Latex με βάση το νερό, τα οποία σε αντίθεση με το φυσικό latex δεν είναι αλλεργιογόνα και προορίζονται για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, διαθέτουν υψηλή αντοχή σε εκδορές, τριβή και υγρασία και παρέχουν τα πλέον ζωντανά χρώματα.

Οι  άοσμες εκτυπώσεις με  διάρκεια σε εσωτερικούς χώρους 5-10 χρόνια & σε εξωτερικούς χώρους 3-5 χρόνια δίνουν πληθώρα εφαρμογών όπως:

> διακόσμηση δημόσιων και ιδιωτικών χώρων, κατοικιών, γραφείων, νοσοκομείων κλπ.
> custom ταπετσαρίες
> διαφημιστικές κατασκευές με υφάσματα
> αναπαραγωγή έργων τέχνης
> εποπτικό υλικό εκθέσεων, συνεδρίων, μουσείων, γκαλερί
> σκηνικά θεατρικών έργων και τηλεοπτικών παραγωγών
> γραφικά για φωτεινές κατασκευές
> ντύσιμο/διακόσμηση κτιρίων
> κάλυψη οχημάτων κ.α

 

certificate

Digital Eco Printing: Νέα τεχνολογία οικολογικής ψηφιακής εκτύπωσης από την HP (Hewlett Packard)! Το πρώτο μηχάνημα εκτύπωσης στον κόσμο με μειωμένες αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες πρώτες ύλες.

 

share on