Σχετικά με εμάς - Doculand
Σχετικά με εμάς
top-image
Σχετικά με εμάς

About us

Η Doculand ιδρύθηκε το 2003 με κύριο αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο της έντυπης επικοινωνίας. Η εταιρεία αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές στη διαχείριση και διακίνηση της πληροφορίας, παρέχει υπηρεσίες αξίας στις εταιρείες και τους οργανισμούς που επιχειρούν να διακριθούν στο σύγχρονο, ανταγωνιστικό επιχειρησιακό περιβάλλον.

Το διαρκές πάθος για εύρεση νέων, διαφοροποιημένων προτάσεων, σε κάθε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή επικοινωνίας, σε συνδυασμό με τις αποτελεσματικές διαδικασίες λειτουργίας, διασφαλίζουν ότι κάθε έργο παράγεται πάντα σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές, με απόλυτη συνέπεια, δημιουργικότητα και επαγγελματισμό, παρέχοντας τη μέγιστη αξία στους πελάτες μας.

Υλοποιούμε καινοτόμες λύσεις σε όλα τα στάδια της παραγωγής, ακούμε τις ανάγκες σας, υλοποιούμε τις προτάσεις σας και αναλαμβάνουμε να σας προτείνουμε ιδέες ώστε να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας.

Για κάθε ένα έργο που μας ανατίθεται, έχοντας πάντοτε ως κύριο στόχο την άρτια εξυπηρέτηση και τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας, αξιοποιούμε τα “δικά μας” ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

• την πολυετή εμπειρία και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας
• τη σταθερότητα και συνέπεια στην ποιότητα σε όλους τους τομείς της συνεργασίας
• τις εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο το εύρος των εφαρμογών
• την υψηλή τεχνογνωσία και τις άρτιες τεχνολογικές υποδομές μας

Η πολυετής και σταθερή οικονομική ανάπτυξη της Doculand, σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες value for money που παρέχουμε, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε την προστιθέμενη αξία που απαιτείται σε κάθε σας επικοινωνιακό βήμα!

Αγορά

Στη Doculand έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε έναν μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων συνεργατών από όλους τους κλάδους της αγοράς, ο οποίος αυξάνεται, αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.
Παράλληλα, οι επαγγελματίες της επικοινωνίας, των εκδόσεων και της διαφήμισης, μας εμπιστεύονται, όχι μόνο επειδή διαθέτουμε τον αρτιότερο εξοπλισμό και την απαιτούμενη τεχνογνωσία, αλλά κυρίως επειδή αγαπάμε τη δουλειά μας και αντιμετωπίζουμε με σεβασμό τη δική τους.
Κορυφαία ποιότητα, επαγγελματική συνέπεια και ισορροπημένη τιμολογιακή πολιτική χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες που προσφέρουμε καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Αν και ουσιαστικά δημιουργούμε ένα προϊόν που ικανοποιεί τις επικοινωνιακές ανάγκες του πελάτη μας, ο βασικός τομέας που εστιάζουμε είναι η ολοκληρωμένη υπηρεσία που προσφέρουμε, και αυτό είναι που κάνει όλη τη διαφορά. Είμαστε ο βασικός σας συνεργάτης στην έντυπη και ψηφιακή επικοινωνία και αυτό φαίνεται σε κάθε στάδιο επικοινωνίας μαζί σας και σε κάθε βήμα παραγωγής του κάθε σας έργου. Σας προσφέρουμε μια εξαιρετική και ολοκληρωμένη υπηρεσία διαχείρισης των έργων – project management service, όπου μπορείτε να απαιτείτε και να περιμένετε από εμάς ό,τι χρειάζεστε στον τομέα των επικοινωνιακών σας αναγκών.

Προτείνουμε κάτι παραπάνω από ολοκληρωμένες λύσεις, προτείνουμε υπηρεσίες που εμπνέουν σχέσεις. Δημιουργούμε διαφόρων ειδών έντυπα (εκτυπωμένα και / ή ηλεκτρονικά) που αποδίδουν. Συνεισφέρουμε στην υλοποίηση των brands που πετυχαίνουν τους στόχους τους και ισχυροποιούν τη θέση τους στην αγορά.

Η Doculand διαθέτει την πείρα, τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες που διασφαλίζουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές παραγωγές, έτσι ώστε να ολοκληρώνονται όλα τα έργα με απόλυτη ποιότητα και συνέπεια.

Στην εταιρεία μας πιστεύουμε ότι «η επιχείρησή σας είναι και δική μας επιχείρηση» και ότι αν πετύχετε τους στόχους σας, τότε πετυχαίνουμε και εμείς τους δικούς μας. Αυτή η φιλοσοφία χαρακτηρίζει ό,τι δημιουργούμε και προσφέρουμε. Δουλεύουμε οργανωμένα, με πάθος, για να παραδώσουμε την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, στην ώρα τους και εντός του δικού σας προϋπολογισμού. Αυτός είναι ο λόγος που μας κάνει να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες first class υπηρεσίες κάθε μέρα.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς από το να συμβάλουμε στην ανάπτυξη μίας υγιούς και σταθερής οικονομικής πορείας των πελατών μας, μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους παρέχουμε. Πρόκειται για μια συναρπαστική και ανταποδοτική διαδικασία!

Η αποστολή μας
Η Αποστολή της εταιρείας μας είναι να παρέχει Ποιοτικές Έντυπες Υπηρεσίες – Quality Document Services – στις εταιρείες και τους οργανισμούς, που επιχειρούν να διακριθούν στο σύγχρονο & ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στη βελτιστοποίηση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας τους.

Το όραμά μας
Το Όραμα της εταιρείας μας είναι να κατέχει Ηγετική Θέση στο χώρο της Παροχής Έντυπων Υπηρεσιών, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία που διαθέτει σε πληθώρα εφαρμογών, προς όφελος των συνεργατών της.

Για να επιτύχουμε την αποστολή μας, δεσμευόμαστε όλες οι αποφάσεις και οι συμπεριφορές μας προς τους συνεργάτες και μεταξύ μας να διέπονται από τις ακόλουθες 10 βασικές αξίες:

Tελειότητα
Προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο. Να είμαστε υπόλογοι στο ευρύ κοινό, τα μέλη μας, τους συνεργάτες μας για όλες μας τις δραστηριότητες και ενέργειες. Δεσμευόμαστε με το να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών με την τελειότητα και τη συνοχή σε κάθε τομέα δραστηριοποίησής μας.

Ακεραιότητα
Η ηθική και η ειλικρίνεια είναι στοιχεία που μας ακολουθούν σε όλες τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Αντιμετωπίζουμε τους πάντες με ακεραιότητα, κρατώντας τις υποσχέσεις μας και βεβαίως μαθαίνοντας από τα λάθη μας. Έχουμε το θάρρος να κρατάμε και να μην αλλάζουμε τις επαγγελματικές μας πεποιθήσεις.

Ομαδική Εργασία
Η επικοινωνία και η συνεργασία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας που δημιουργείται πέραν των οργανωτικών δομών της εταιρείας, ανά περίπτωση, με σκοπό την ολοκλήρωση κάθε σύνθετου έργου.

Εμπιστοσύνη
Εμπιστευόμαστε τους συναδέλφους μας σε όλο το οργανωτικό σχήμα της Doculand. Επικοινωνούμε αυτά που εννοούμε και εννοούμε αυτά που λέμε. Επικοινωνούμε με ειλικρίνεια αμεσότητα και ευθύτητα.

Σεβασμός
Αντιμετωπίζουμε όλους με σεβασμό και αξιοπρέπεια, αναγνωρίζοντας τις ατομικές και πολιτισμικές διαφορές που μπορεί να υπάρχουν. Οι άνθρωποι μας είναι το θεμελιώδες περιουσιακό μας στοιχείο. Τους δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξουν και να αξιοποιήσουνε τα ταλέντα και τις δυνατότητές τους στο έπακρο.

Πρόοδος
Η διατήρηση ενός πρωτοποριακού πνεύματος, η αποδοχή στις αλλαγές, καθώς και η προτροπή για καινοτομίες, ενδυναμώνουν την επιθυμία μας για την υπέρβαση των περιορισμών μας.

Ενθουσιασμός
Η μετάδοση της αίσθησης του ενθουσιασμού δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να μπορούν να γίνουν οι επαγγελματικές μας σχέσεις πιο δελεαστικές και λαμπρές. Δίνουμε με αυτό τον τρόπο την καρδιά μας και την ψυχή μας στην δουλειά μας.

Ανθρωπιά
Σεβόμαστε τις ανθρώπινες αξίες. Τοποθετούμε τον άνθρωπο στο κέντρο των ενεργειών μας.

Διαφάνεια
Διασφαλίζουμε τη διαφάνεια στις δράσεις μας έτσι ώστε να γίνουν σαφείς και κατανοητές. Αρνούμαστε να αφήσουμε τα πράγματα αδιευκρίνηστα. Ενημερώνουμε & εξηγούμε σε κάθε αίτημα.

Οικολογική Συνείδηση
Η εταιρία έχοντας αναπτύξει έντονη οικολογική συνείδηση ακολουθώντας επιτυχημένα επιχειρηματικά
μοντέλα, έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει στην καθημερινή της λειτουργία μια σειρά από “πράσινες” πολιτικές, όπως:
– διαχωρισμός και ανακύκλωση απορριμμάτων (χαρτιά & μελάνια)
– υιοθέτηση εξοπλισμού φιλικού προς το περιβάλλον και εξοικονόμησης ενέργειας
– ανακύκλωση παλιού ηλεκτρολογικού υλικού
– συμβολή σε ένα καλύτερο μέλλον για τον άνθρωπο, ενθαρρύνοντας την αειφόρο ανάπτυξη στις δράσεις μας

Χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία στον κλάδο, προερχόμενη από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως.
Στην προεκτύπωση διαθέτουμε τα πιο εξειδικευμένα λογισμικά και τεχνολογίες για τη σύνθεση και επεξεργασία περιεχομένου.
Στην εκτύπωση εκμεταλλευόμαστε τις ψηφιακές τεχνολογίες καθώς και τις παραδοσιακές τεχνολογίες, ενώ στο μετεκτυπωτικό στάδιο εφαρμόζουμε όλες τις ανάλογες εργασίες και πρακτικές για να δώσουμε στο κάθε σας υλικό την μορφή που επιθυμείτε.
Αυτός ο state-of-the-art εξοπλισμός μας επιτρέπει να σας παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ταχύτατα και πιο οικονομικά από τον ανταγωνισμό.

MGI JETvarnish 3D


Το βραβευμένο JETvarnish 3D μεταφέρει την ψηφιακή επίστρωση spot UV σε μια νέα διάσταση, με αυξημένη απόδοση για εργασίες επίπεδων σημείων UV και εκπληκτικά εφέ 3D. Ιδανικό για λειτουργίες με όφσετ ή/και ψηφιακές πρέσες μεγέθους έως και 52×105 cm, το JETvarnish 3D είναι η τέλεια λύση για 3D ή παραδοσιακή επίστρωση flat spot UV σε εκδόσεις από ένα έως χιλιάδες, παρέχοντας στους εκτυπωτές υπηρεσίες πραγματικής προστιθέμενης αξίας.

Δεν χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα σε παραδοσιακή επίστρωση επίπεδης κηλίδας ή 3D αυξημένου εφέ! Με το JETvarnish 3D, έχετε την ελευθερία να εμφανίσετε και τα δύο εφέ στο ίδιο φύλλο ή χωριστά (από 3 έως 100μ).

Με απόδοση έως και 3.000 φύλλα B2 ανά ώρα, μπορείτε είτε να πολλαπλασιάσετε μικρές διαδρομές (1-50 φύλλα) είτε να παράγετε μεσαίες και μεγάλες διαδρομές – περισσότερα από 20.000 φύλλα την ημέρα.

Το 100% ψηφιακό JETvarnish 3D μπορεί να “εντοπίζει την UV επίστρωση κατά παραγγελία” ακόμα και στις πιο σύντομες διαδρομές. Μπορούμε ακόμη και να σας παρουσιάσουμε ένα δοκίμιο με πλήρη επίστρωση – μια πραγματική εφαρμογή προστιθέμενης αξίας.

Το JETvarnish 3D είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία εγγραφής ARC, ενσωματωμένη κάμερα σε συνδυασμό με ένα σύστημα παρακολούθησης που έχει σχεδιαστεί για τη βαθμονόμηση (on-the-fly) εγγραφής επίστρωσης από φύλλο σε φύλλο. Η κάμερα μπορεί να διαβάζει τυχόν τυπωμένα σημάδια και διορθώνει αυτόματα τις αλλαγές στα τμήματα X και Y κάθε φύλλου. Το σύστημα ARC εξασφαλίζει ακριβή επίστρωση με υπεριώδη ακτινοβολία, ακόμη και σε εργασίες με ασυνεπή εγγραφή εκτύπωσης, ένα παραδοσιακό εμπόδιο για όσους επιθυμούν να εντοπίσουν εργασίες επικάλυψης UV που εκτυπώνονται σε ορισμένες ψηφιακές πρέσες.Η 2η κάμερα επιτρέπει την ανίχνευση και ρύθμιση εν κινήσει, την πιθανή κλίση που δημιουργείται από τη διαδικασία εκτύπωσης 4 χρωμάτων.

Δημιουργήστε εργασίες υψηλής στιλπνότητας με σημεία υπεριώδους ακτινοβολίας που καμία άλλη παραδοσιακή αναλογική τεχνολογία δεν μπορεί να ταιριάξει. Το JETvarnish 3D διαθέτει επίπεδο γυαλάδας 99% (G.U.)

AccurioJet KM-1


Βασικά χαρακτηριστικά του AccurioJet KM-1


Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας
• Κατοχυρωμένη τεχνολογία μελανιού UV για εντυπωσιακά αποτελέσματα inkjet.
• Κεφαλές εκτύπωσης υψηλής ανάλυσης, 1800IS, οι οποίες προσφέρουν πραγματική ανάλυση 1.200 x 1.200 dpi.

Κορυφαία σταθερότητα εικόνας
• Απόλυτη σταθερότητα στην τροφοδοσία χαρτιού, τις συμπτώσεις, την ποιότητα εικόνας και την επαναληψιμότητα
• Εντυπωσιακή ακρίβεια συμπτώσεων εμπρός-πίσω

Κορυφαία παραγωγικότητα
• Έως 3.000 φύλλα την ώρα στη λειτουργία μονής όψης ή 1.500 φύλλα την ώρα στη λειτουργία διπλής όψης

Ασυναγώνιστος χειρισμός υλικών εκτύπωσης
• Ευελιξία στον χειρισμό υλικών εκτύπωσης με μεγέθη έως 585 x 750 mm B2+
• Πάχος φύλλων έως 0,6 mm στην εκτύπωση μονής όψης και 0,45 mm στην εκτύπωση διπλής όψης
• Εκτύπωση σε υποστρώματα offset με και χωρίς επίστρωση ή ακόμα και σε ανάγλυφα χαρτιά

Ευέλικτες εφαρμογές εκτύπωσης
• Μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, όπως εκτύπωση σε βαριά ανάγλυφα χαρτιά και χαρτιά συσκευασίας
• Αξιοποίηση φύλλων μεγαλύτερου μεγέθους


Αν και είμαστε περήφανοι για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, τίποτα δεν ξεπερνά την υπερηφάνεια που νιώθουμε για το προσωπικό μας.

Κατανοούμε ότι είναι θεμελιώδης η σωστή και αποτελεσματική επικοινωνία, και για το λόγο αυτό βάζουμε σε προτεραιότητα την πρόσληψη μόνο των πιο έμπειρων ατόμων ώστε να επανδρωθεί κατάλληλα η ομάδα μας.

Κατά τη συνεργασία μας, θα διαπιστώσετε ότι η εταιρεία μας διαθέτει ένα πολύ επαγγελματικό αλλά παράλληλα φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται το ρόλο του, αλλά όλοι είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν όπου χρειάζεται για να μπορέσει να προχωρήσει άμεσα και με θετικά αποτελέσματα κάθε εργασία.

Στείλτε σήμερα το βιογραφικό σας και γίνετε μέλος της ομάδας μας!