Your Document Partner - Doculand
Your Document
Partner
top-image
Your Document
Partner

Η Υπεροχή της Doculand

 1. Προσωπική Εξυπηρέτηση με μια Αφοσιωμένη Ομάδα Συνεργατών

  Ετοιμαστείτε να σας “κακομάθουμε”. Η ομάδα μας στελεχώνεται από εκπαιδευμένο προσωπικό και είναι έτοιμη να βοηθήσει, ξεκινώντας από την παροχή συμβουλών marketing μέχρι την διασφάλιση ότι η δουλειά σας προχωράει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Έχουμε επικεντρωθεί σε ένα πράγμα: να γίνει το εκτυπωτικό σας έργο ένα δυνατό εργαλείο επιτυχίας για σας. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα να λειτουργήσουν, στην αποκατάσταση του πιο δύσκολου τεχνικά αρχείου εκτύπωσης, στο να είμαστε μέσα στο δικό σας απαιτητικό χρονοδιάγραμμα, στοχεύοντας στη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης πρότασης για κάτι το ιδιαίτερο και μοναδικό, βασισμένο πάντα στις δικές σας απαιτήσεις & ανάγκες.
  Η συνέπεια στην παράδοση & η εγγύηση της καλύτερης ποιότητας, ολοκληρώνουν όλα τα στάδια της προσωπικής σας εξυπηρέτησης.

 2. Απαράμιλλη Εταιρική Ποιότητα & Value for Μoney

  Στη Doculand, ποιότητα δεν σημαίνει μόνο σωστή εκτύπωση με ζωντανά χρώματα σε ειδικά χαρτιά υψηλής ποιότητας. Από το πρώτο τηλεφώνημα μέχρι την παράδοση της ειδικής & προστατευμένης συσκευασίας, παίρνουμε πολύ σοβαρά την ποιότητα! Έτσι δίνουμε αξία στα χρήματά σας μέσω των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρουμε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικά κόστη.

 3. Σύστημα Διασφάλισης Περιβάλλοντος – ISO 14001 : 2015
 4. Ασφάλεια Πληροφοριών – ISO 27001 : 2013

  Καλύπτει τις λειτουργίες της Doculand ως προς την αποτελεσματική διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση της στην εφαρμογή υψηλής ποιότητας προτύπων στις διαδικασίες που ακολουθεί.

  Εμπιστευτικότητα: η πρόσβαση στην πληροφορία είναι καταλλήλως εξουσιοδοτημένη.
  Ακεραιότητα: Διαφύλαξη της ακρίβειας και πληρότητας της πληροφορίας, καθώς και των μεθόδων επεξεργασίας της.
  Διαθεσιμότητα: Η εξασφάλιση του ότι οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες της πληροφορίας έχουν πρόσβαση σε αυτήν όταν την χρειάζονται.

  Η πιστοποίηση τεκμηριώνει την υποδομή που διαθέτει η εταιρεία για προστασία και ασφάλεια των συστημάτων που αναπτύσσει καθώς και την τήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών των πελατών της. Η εφαρμογή του διασφαλίζει την προστασία της πληροφορίας, τόσο της εταιρείας, όσο και των πελατών της, από οποιαδήποτε κίνδυνο.

 5. Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας – ISO 9001 : 2015
 6. Πιστοποιητικό FSC®
 7. Ολοκληρωμένο Φάσμα Εκτυπώσεων & Δυνατοτήτων

  Η Doculand είναι σε θέση να καλύψει όλο το φάσμα των εκτυπωτικών σας αναγκών μέσα από την πληρότητα των υπηρεσιών που παρέχει και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει.

 8. After Sales Support

  Η συνεργασία μαζί σας δε σταματάει τη στιγμή που παραδίδουμε την εργασία σας. Αντιθέτως, βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας με πλήρη ενημέρωση και υποστήριξη, ακούγοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες σας. Σε κάθε συνεργασία μας προσπαθούμε να κάνουμε πάντα “κάτι παραπάνω”, προς όφελος του πελάτη μας!

Εταιρική και Κοινωνική Ευθύνη

Η Doculand έχει δεσμευτεί για την κοινωνική ευθύνη και για πρωτοβουλίες εκτύπωσης φιλικές προς το περιβάλλον που υποστηρίζουν μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς αλλά προάγουν τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.

Αναγνωρίζοντας την ευθύνη που της αναλογεί προς την κοινωνία και το περιβάλλον, έχει υιοθετήσει ένα συγκεκριμένο κώδικα δεοντολογίας που προστατεύει το περιβάλλον και προάγει τις ανθρώπινες αξίες.

Ανταποκρίνεται στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες της εποχής. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση περιβαλλοντολογικών ζητημάτων και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.

Η Εταιρική κοινωνική ευθύνη δεν είναι μια νέα μόδα για την εταιρεία που προχώρησε όψιμα σε αυτήν. Είναι φιλοσοφία και στάση ζωής, είναι αντίληψη για το επιχειρείν. Σημαίνει πρώτα απ’ όλα προστασία των εργαζομένων της εταιρείας, σεβασμό της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειας τους. Σεβασμό στους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και στην εκπαίδευση τους.