Οι Υπηρεσίες μας - Doculand
Οι Υπηρεσίες μας
top-image
Οι Υπηρεσίες μας

Η Doculand παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις που αφορούν σε, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, σχεδιασμό και επεξεργασία υλικού, όπως:

Δημιουργικό Έντυπης Επικοινωνίας
Ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το σχεδιασμό του επικοινωνιακού σας υλικού. Με τη χρήση υλικού από τη βάση της εταιρείας μας ή την προσθήκη υλικού από εσάς, στηριζόμενοι στα guidelines της εταιρείας σας, προσαρμόζουμε ή δημιουργούμε από την αρχή το έντυπο που θα μεγιστοποιήσει τη διάδοση του δικού σας μηνύματος.

Εταιρική Ταυτότητα
Σχεδιασμός ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας όπως: κάρτες, επιστολόχαρτα, φάκελοι, μπλοκ, folder, with compliments, μηχανογραφικά έντυπα (έντυπα συνεχείας – βιβλιάρια & φόρμες, μπλοκ, λυτά φύλλα). H Doculand αναβαθμίζει την παραγωγή των εντύπων της εταιρικής σας ταυτότητας, ξεκινώντας από το σχεδιασμό τους και καταλήγοντας στη χρήση διαφόρων ειδών χαρτιού και σε πολλαπλές μετεκτυπωτικές επεξεργασίες.

Prepress
Η Doculand παρέχει υπηρεσίες scanning, ρετούς, ηλεκτρονικού μοντάζ και ποιοτικού ελέγχου με τη χρήση εξοπλισμού αιχμής που ενσωματώνει τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των γραφικών τεχνών. Επιπλέον, μέσω του ελέγχου ροής της παραγωγικής διαδικασίας από την μεταφορά και υποδοχή αρχείων μέσω FTP server έως τον πλήρη προεκτυπωτικό έλεγχο και το ηλεκτρονικό μοντάζ, η Doculand διασφαλίζει την αρτιότητα κάθε παραγωγής.

Δειγματισμός
Δυνατότητα εκτύπωσης και δημιουργίας του τελικού προεκτυπωτικού δείγματος η οποία διασφαλίζει την επιτυχία της παραγωγής της προωθητικής ενέργειας ή μιας νέας δημιουργικής πρότασης.

Στη Doculand επενδύοντας στα πιο σύγχρονα ψηφιακά συστήματα σας παρέχουμε τη δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης πολλαπλών και πολύπλοκων εργασιών, προσφέροντας υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα με χαμηλό κόστος. Τα κύρια οφέλη είναι η άμεση παράδοση και η ευκολία στην επανεκτύπωση των εργασιών με την πιο ευέλικτη,γρήγορη και οικονομική μέθοδο.

Εκτύπωση κατά Ζήτηση

H Doculand προάγει σε ένα ευρύ φάσμα την ψηφιακή εκτύπωση με στόχο να εξυπηρετεί τις ανάγκες της εκτύπωσης τη στιγμή που ζητούνται, υλοποιώντας με συνέπεια το λεγόμενο print on demand: εκτύπωση κατά ζήτηση.

Η ψηφιακή εκτύπωση κατά ζήτηση καταργεί ουσιαστικά την αποθήκευση πολλαπλών αντιτύπων και μηδενίζει το κόστος διαχείρισης και αποθήκευσης. Είτε πρόκειται για τεχνικά βιβλία, είτε για εγχειρίδια χρήσης, σε κάθε παραγωγή θα έχετε «φρέσκα έντυπα» με νέα σχεδιαστικά πρότυπα, ενσωματώνοντας τις τελευταίες τροποποιήσεις.

H εκτύπωση κατά ζήτηση, ειδικά στο χώρο των εκδόσεων, πέρα από τα προφανή οικονομικά οφέλη, εξυπηρετεί στην επανέκδοση παλαιών ή εξαντλημένων τίτλων, οι οποίοι, συνήθως ζητούνται από ένα μικρό, εξειδικευμένο αναγνωστικό κοινό και καταργεί, ουσιαστικά, τον όρο “εξαντλημένος τίτλος”.

H ψηφιακή εκτύπωση κατά ζήτηση, απευθύνεται ακόμα και στους ιδιώτες – συγγραφείς που επιθυμούν να εκδώσουν μια αυτοβιογραφία, μια ποιητική συλλογή, μια εργασία για το προσωπικό τους αρχείο ή για λίγους φίλους. Με οικονομικό και προσιτό για τον ιδιώτη κόστος, είναι εφικτή πλέον η υλοποίηση μιας τέτοιας έκδοσης.

Υπηρεσίες Διαχείρισης & Εκτύπωσης Μεταβλητών Δεδομένων

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της ψηφιακής εκτύπωσης, η Doculand παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες διαχείρισης & εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων και εγγυάται για την ασφαλή διαχείριση των δεδομένων που της παρέχονται για εργασίες όπως :

 • Ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού, για τη διαχείριση βάσεων δεδομένων και εκτυπωτικών αρχείων.
 • Επιτύπωση μεταβλητών στοιχείων σε κάθε μορφής έντυπα.
 • Αρίθμηση επιστολών με χαρακτήρες OCR, OMR, CMC-7 κλπ.
 • Τεχνολογίες ταχείας ανάγνωσης barcodes QR και ΜICR.
 • Προσωποποίηση επικοινωνιακών πακέτων (συνθέσεις από έντυπα, έγγραφα και προϊόντα διαφορετικών τύπων).
 • Παραγωγή εντύπων με ειδικά κοπτικά τα οποία επικαλύπτουν μοναδικά δώρα, διαφορετικές αριθμήσεις και barcodes.
 • Τετράχρωμες ψηφιακές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, για εφαρμογές Private Banking, Investment Funds, Personalized Catalogue Selling, καθώς και για ετικέτες τροφίμων, ποτών κ.λ.π.
 • Έκδοση βιβλίων, reports, παρουσιάσεων και εκπαιδευτικού υλικού σε εκτύπωση κατά ζήτηση (Print-on-Demand).
 • Έκδοση προσωποποιημένων βιβλιαρίων και μπλοκ, για επιταγές, εισπράξεις και πληρωμές.

Τα εκτυπωτικά συστήματα της Doculand διασφαλίζουν τη σταθερή χρωματική απόδοση κατά την εκτύπωση, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εκτυπωτικών εργασιών με άριστη ποιότητα. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της παραγωγής μας είναι η υψηλή ποιότητα και η μεγάλη ταχύτητα σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος ανά αντίτυπο σε μεγάλα τιράζ. Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε απλά ή ειδικά χαρτιά με χρώματα CMYK ή PANTONE με δυνατότητες 4χρωμης, 5χρωμης και 6χρωμης εκτύπωσης.

Εκτός από τα βασικά χρώματα της τετραχρωμίας & pantone, έχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης ειδικών μελανιών φωσφοριζέ, μεταλλικά, αόρατα, αρωματικά μελάνια και βερνίκια, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά και αποτελεσματικά για να αναδείξουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα κάθε εργασίας και να σας διαφοροποιήσουν από τον ανταγωνισμό σας.

Η Doculand παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκτύπωσης, για κάθε είδος προωθητικού υλικού, όπως:

 • Παραγωγή διαφημιστικών εντύπων, φυλλαδίων, καταλόγων, πολύπτυχων, αφισών, αυτοκόλλητων, φακέλων, folder, with compliments, μπλοκ, ετικετών, χάρτινων κύβων & μπλοκ σημειώσεων, ημερολογίων κ.α.
 • Εκτύπωση σε οποιοδήποτε υλικό (χαρτί, χαρτόνι, πλαστικό, μέταλλο), εκδόσεις βιβλίων, περιοδικών, εφημερίδων, λευκωμάτων, συγγραμμάτων, ερευνών, εγχειρίδιων και άλλων συναφών εντύπων.
 • Παραγωγή εξειδικευμένων εντύπων, όπως ντοσιέ παρουσιάσεων, χάρτες, καρτ ποστάλ, τουριστικοί οδηγοί, σουβέρ, menus, βιβλιάρια και έντυπα με ενσωματωμένους φακέλους (έντυπα mail).
 • Λύσεις για ειδικές εφαρμογές, όπως πολύπτυχα διπλώματα και κολλήματα, ειδικά κοπτικά, επίστρωση με αρωματικά βερνίκια, χρήση ξυστών και αρωματικών μελανιών.
 • Πολύπτυχα ειδικών κατασκευών, που μπορούν να συμπεριλάβουν και scratch cards.
 • Έντυπα με εκτύπωση αόρατου μελανιού, σε ορισμένα τμήματά τους. Η μέθοδος αυτή διασφαλίζει τη μοναδικότητα του εντύπου, συνήθως εφαρμόζεται σε εκπτωτικά κουπόνια μεγάλης χρηματικής αξίας, καθώς και σε κουπόνια διαγωνισμών καθώς το αόρατο μελάνι εμφανίζεται μόνο κάτω από ειδικό φως UV.
 • Έντυπα με ενσωματωμένη κάρτα, χάρτινη ή πλαστικοποιημένη (μονής ή διπλής όψης, με ματ ή γυαλιστερό πλαστικό). Στα έντυπα αυτά, παρέχεται η δυνατότητα να επιτυπώνεται κωδικός αριθμός, ονοματεπώνυμο και οποιοδήποτε άλλο μεταβλητό στοιχείο, με πλήρη ταύτιση πάνω στην κάρτα, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του εντύπου.
 • Φάκελοι διαφορετικών μεγεθών. Στους φάκελους, μπορεί να γίνεται επιτύπωση στοιχείων, χωρίς να απαιτείται η επικόλληση ετικέτας με τα στοιχεία του παραλήπτη.
 • Εκτύπωση προσκλήσεων για κάθε είδους επαγγελματική εκδήλωση. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα χαρτιών, χρωμάτων και σχεδίων, θα ανακαλύψετε την ιδέα / πρόταση που σας εκφράζει.

Η αξία ενός εκτυπωτικού προϊόντος δεν κρίνεται μόνο από την ποιότητα της εκτύπωσης αλλά και από την περάτωσή του στα επόμενα, μετεκτυπωτικά, στάδια της παραγωγής.

Για την τελειοποίηση των εντύπων σας παρέχουμε πληθώρα διαφορετικών μετεκτυπωτικών υπηρεσιών όπως:

 • Πλαστικοποίηση ματ ή/και γυαλιστερή, βερνίκι νερού
 • Τοπικό ή ολικό uv
 • Θερμοτυπία (ασημοτυπία) επιλέγοντας μέσα από ένα ευρύ φάσμα μεταλλικών, ιριδιζόντων χρωματισμών
 • Κοπτικές εργασίες (καλούπια, κοπή, επικολλήσεις)
 • Πίκμανση και περφορέ
 • Βιβλιοδεσία εντύπων με καρφίτσα
 • Βιβλιοδεσία κολλητών, ραφτοκολλητών & σκληρού εξωφύλλου βιβλίων
 • Μηχανικές βιβλιοδεσίες όλων των ειδών (ακόμη και χειροτεχνίες)
 • Δίπλωμα μεγάλων πολυσέλιδων εντύπων αλλά και πολύ μικρών διαστάσεων
 • Κατασκευή κοπτικών για μορφοποίηση και κοπή φακέλων, folders, κουτιών, συσκευασιών, stands και ειδικών κατασκευών τοποθέτησης και προώθησης προϊόντων
 • Ειδικές συσκευασίες, εμφακελώσεις, σακουλοποίηση εντύπων και συρρίκνωση

Τα προϊόντα ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλης διάστασης της Doculand καλύπτουν επιφάνειες μεγάλων διαστάσεων, και παράγονται με υπερσύγχρονες ψηφιακές μεθόδους και ανεξίτηλα χρώματα Latex ή ECO Solvent.

Η ψηφιακή τεχνολογία ECO Solvent στις εκτυπώσεις μεγάλου format καλύπτει την κάθε είδους υπαίθρια διαφημιστική προβολή, εικαστικές παρεμβάσεις στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο κτιρίων, ντύσιμο αυτοκινήτων και φορτηγών, βιτρίνες καταστημάτων, αθλητικές εγκαταστάσεις, προβολή σε τρόλεϊ, τρένα, περίπτερα, σε μεγάλες διαστάσεις αφίσες, γιγαντοαφίσες, poster συνεδρίων, σκηνικά, stand εκθέσεων, γραφικά δαπέδου, σε διάφορα υλικά.

Στη Doculand, εστιάζοντας στην οικολογία εκμεταλλευόμαστε την τεχνολογία μελανιών HP Latex με βάση το νερό, τα οποία σε αντίθεση με το φυσικό latex δεν είναι αλλεργιογόνα και προορίζονται για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, διαθέτουν υψηλή αντοχή σε εκδορές, τριβή και υγρασία και παρέχουν τα πλέον ζωντανά χρώματα.

Οι άοσμες εκτυπώσεις με διάρκεια σε εσωτερικούς χώρους 5-10 χρόνια & σε εξωτερικούς χώρους 3-5 χρόνια δίνουν πληθώρα εφαρμογών όπως:

 • διακόσμηση δημόσιων και ιδιωτικών χώρων, κατοικιών, γραφείων, νοσοκομείων κλπ.
 • custom ταπετσαρίες
 • διαφημιστικές κατασκευές με υφάσματα
 • αναπαραγωγή έργων τέχνης
 • εποπτικό υλικό εκθέσεων, συνεδρίων, μουσείων, γκαλερί
 • σκηνικά θεατρικών έργων και τηλεοπτικών παραγωγών
 • γραφικά για φωτεινές κατασκευές
 • ντύσιμο/διακόσμηση κτιρίων
 • κάλυψη οχημάτων κ.α

eco-solutions
Digital Eco Printing: Νέα τεχνολογία οικολογικής ψηφιακής εκτύπωσης από την HP (Hewlett Packard)! Το πρώτο μηχάνημα εκτύπωσης στον κόσμο με μειωμένες αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες πρώτες ύλες.